Her brygges det fantastiske danske bryg, øllet som kronprisen har omtalt som ‘ den danske champagne’! Se den historiske udstilling, hør om ølbrygning og smag på varerne.

Det brømte Carlsberg bryggeri er etableret i 1847 af brygger J. C. Jacobsen. Museet viser de forskellige processer i brygning af øl, arbejdsbetingelserne gennem tiden, de forskellige perioders udvidelser og helt op til hvad der i dag gøres for at fastholde Carlsbergs position som en af de førende indenfor brygning af det gyldne bryg.

Besøgscentret giver udover museumsdelen med forskellige udstillinger mulighed for at se haven samt staldene med brygger hestene, der tidligere fragtede øllet rundt til de tørstige københavnere. Desuden er der mulighed for prøvesmagning af øltyper.

Navnet Carlsberg er en kombination af navnet på Jacobsens søn (Carl) og ordet ‘berg’ (bjerg) efter den høj bryggeriet er bygget på.

Placering: Gammel Carlsberg Vej 11
Åbningstider: tirsdag til søndag 10 – 16
Pris: Voksne (over 18) 65 DKK inkl. 2 øl, børn (12-17, kun sammen med voksne) 40 DKK inkl. 2 vand, børn (under 12) gratis.

Similar Posts