En rejse info blog om rejser til hele verden

København: Tivoli

Et oplagt mål for familier med børn, men Tivoli er ikke bare for småbørn og deres forældre. Man kan sagtens få en god og hyggelig aften i Tivoli også selvom om man er alene, med kæresten eller bare er blevet en lille smule ældre.

Tivoli har lidt af det hele: speciel stemning, rutsjebaner, koncerter, flotte udstillinger, spændende bygninger og en dejlig natur midt i centrum af Danmark hovedstad.

Atmosfæren i Tivoli er helt speciel, så man skal give sig selv tid til bare at spadsere rundt og se på de mange ting. Tivoli er fra 1843 og dermed Danmarks næstældste forlystelsespark og har blandt andet været inspiration til Walt Disneys Disneyland! Kommer man om aftenen, kan man nyde de mange smukke belysninger.

Fredag aften i sommerperioden er der rock koncerter på plænen. Kommer ind om eftermiddagen slipper man med at betale normal billetpris, men dukker man først op ved koncertens start er billetten lidt dyrere – så kom i god tid og nyd parken.

I perioden omkring jul og Halloween er parken dekoreret og kan give fantastiske oplevelser.

Der er indtil flere fortrinlige restauranter inde i Tivoli, så man kan sidde og nyde middagen mens man kigger på alle de mange aktiviteter omkring en.

Priser (2010): Voksen 95 DKK, fredag efter kl. 22.00 dog 125 DKK, børn (3-11) 50 DKK
Placering: Ved Hovedbanegården, Vesterbrogade 3
Web: www.tivoli.dk